|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
PsychologBMW
|
: 10 mar 2016, o 16:27 |
|
|
Zapraszam Państwa do skorzystania z pomocy psychologicznej online (Skype). Od trzech lat ta forma kontaktu z Pacjentami/Klientami cieszy się sporym powodzeniem, głownie z tego powodu, iż w ojczystym języku i w dogodnym terminie można porozmawiać ze specjalistą. Nie pracuję wyłącznie wirtualnie, jestem założycielką Gabinetu Psychologicznego Drugi Brzeg w centrum Krakowa, gdzie prowadzę psychoterapię indywidualną młodzieży i osób dorosłych. Od ponad 10 lat pomagam swoim Pacjentom towarzysząc im w różnych, często trudnych życiowych sytuacjach.
Ufam, że moja wiedza i doświadczenie zawodowe może przynieść pomoc osobom nie tylko w bezpośrednim kontakcie, ale także poprzez rozmowę online.
Zapraszam do kontaktu, Barbara Michno-Wiecheć, psycholog psychoterapeuta
Ostatnio zmieniony 11 mar 2016, o 16:47 przez Damian, łącznie zmieniany 1 raz |
Zapraszamy do tablicy ogłoszeń :) |
|
|
Na górę |
|
|
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum
11:30 am
|
Góra |
|
|
kamionka
|
: 30 maja 2018, o 08:55 |
|
|
Jeżeli chodzi o psychoterapię, to rzeczywiście można zdecydować się na taką formę online, mnie na przykład byłoby dużo łatwiej się otworzyć przez nieznaną osobą na takim wideo spotkaniu. Klinika PsychoMedic ma w ofercie takie usługi, warto ich sprawdzić, mają dobrych lekarzy, można nawet w weekend się umówić na wizytę.
|
|
Na górę |
|
|
zgredka12
|
: 15 cze 2018, o 13:44 |
|
Nowy użytkownik |
|
|