Kochani,
Zblizaja sie swieta i zostaje w Londynie chcialabym wyslac troche pieniedzy do Polski czy mozecie mi polecic jakies firmy bo moj bank strasznie zdziera. Za drogo jak dla mnie dzieki za informacje i pozdrowionka Ewa
Jest duzo firm i maja naprawde rozna oferte Ja wysylalem z chequepointa bo byl tani ale strasznie wooooolny Ale teraz wysylam z LCC i jest spox! Tanio, szybko i dziala! tel. 0800 019 5030 maja jeszcze str www ale nie znam jej POZDROWIONKA
a ja wysłyłałem kiedy pzrze WESTER UNION, nie było może najtaniej ale nie miałem problemów ze znalezieniem punktu w Londynie i w POlsce nie ma problemu z odbiorem a pieniądze są dostępne po kilku minutach (uwaga: WESTER UNION używa swojego przelicznika walutowego)
Rejestracja: 12 paź 2004, o 12:28 Posty: 7 Lokalizacja: Bydgoszcz
Witam Polecam do transferu pieniedzy firme MONEY GRAM ktora wspolpracuje z polskim Bankiem PKO SA. Pieniadze sa w Polsce w 15 min. od wyslania ich w W.Brytanii,a takze w innych panstwach europejskich. Informuje rowniez ze transfer nie dziala w dni wolne od pracy i swieta. Przykladowa oplata-24 funty za przeslanie 300 funtow do Polski.
no to w porownaniu z LCC ktore kosztuje 7 fun to troche duzo, niesadzisz? Ja tam nie nazekam na nich sa wystarczajaco szybcy dla mnie a znacznie tansi i kase mozesz przeslac na kowolne konto w Polsce