Autor |
Wiadomość |
Grzegorz K
|
: 11 kwie 2016, o 07:33 |
|
Początkujący użytkownik |
 |
|
Jeśli chcesz uzyskać kredyt gotówkowy w Polsce a pracujesz powyżej 2 lat u jednego pracodawcy, wystarczy ci tylko zaświadczenie o zarobkach. Jeśli masz więcej pytań zapraszam do kontaktu.
Z poważaniem Grzegorz Klimczak Doradca Finansowy
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
Grzegorz Klim
|
: 11 maja 2016, o 21:18 |
|
|
Jeśli masz jakiekolwiek pytania co do tematu zapraszam cie do zadawania pytań. Postaram ci się pomóc czy też doradzić.
|
|
Na górę |
|
 |
Grzegorz Klim
|
: 25 maja 2016, o 05:20 |
|
|
To już ostatni moment aby starać się o kredyt w Polskich bankach, banki wycofują się z kredytowania ludzi pracujących zagranicą natomiast ja mogę ci w tym pomóc abyś uzyskał kredyt. 2 dni i kredyt masz do wypłaty.
|
|
Na górę |
|
 |
Grzegorz Klim
|
: 13 lip 2016, o 08:49 |
|
|
Kredyt gotówkowy w Polskim banku możesz uzyskać na samo zaświadczenie o dochodach. Masz pytania zapraszam do kontaktu.
|
|
Na górę |
|
 |
Grzegorz Klim
|
: 5 wrz 2016, o 06:45 |
|
|
Witajcie. Ze względu na dużą ilość pytań odpowiadam na pytanie. Jeśli prowadzicie działalność gopsodarczą zagranicą , nie będziecie mogli starać się o kredyt w Polskim banku. Jedynym żródłem dochodu akceptowalnym przez
|
|
Na górę |
|
 |
Grzegorz Klim
|
: 17 lis 2016, o 10:19 |
|
|
Grzegorz Klim pisze: Witajcie. Ze względu na dużą ilość pytań odpowiadam na pytanie. Jeśli prowadzicie działalność gospodarczą zagranicą , nie będziecie mogli starać się o kredyt w Polskim banku. Jedynym źródłem dochodu akceptowalnym przez Polskie banki to Umowa o pracę. Z poważaniem Grzegorz Klimczak Doradca Finansowy
|
|
Na górę |
|
 |
Grzegorz Klim
|
: 26 sty 2017, o 08:51 |
|
|
Ostatnie dni finansowania ludzi którzy pracują zagranicą. Nie długo nie będzie banku gdzie będzie można z finansować naszego rodaka który pracuję zagranicą. Dla tego jeśli chcesz jeszcze dostać kredyt w Polskim banku, spiesz się. Mogę ci w tym pomóc , masz pytania pisz na forum, lub z kontaktuj się zemną.
Z poważaniem Grzegorz Klimczak
|
|
Na górę |
|
 |