Autor |
Wiadomość |
RYSIEK RUMIEK
|
: 31 paź 2014, o 13:43 |
|
|
do TWW jesli przykladowo na 20 odpowiedzi pod tematem 18 chwali ta sama firme no to dla mnie jest to ewidentna kryptoreklama chyba ze .... wszyscy milosnicy tej firmy skrzykneli sie na facebooku I postanowili wejsc na to forum I chwalic firme co jest jednak malo prawdopodobne.
|
|
Na górę |
|
|
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum
11:30 am
|
Góra |
|
|
Eltron
|
: 31 paź 2014, o 17:29 |
|
Nowy użytkownik |
|
|
RYSIEK RUMIEK pisze: > do TWW jesli przykladowo na 20 odpowiedzi pod tematem 18 chwali ta sama > firme no to dla mnie jest to ewidentna kryptoreklama chyba ze .... wszyscy > milosnicy tej firmy skrzykneli sie na facebooku I postanowili wejsc na to > forum I chwalic firme co jest jednak malo prawdopodobne.
Czyli zakładasz, że skoro temat jest chodliwy a większość komentujących poleca jeden "produkt", to oznacza to szwindel? Sam zakładałem ten wątek, właśnie dla tego, by zobaczyć jak wyglądają preferencje jeżeli chodzi o wymianę pieniędzy przez polskich wyspiarzy. Cieszy mnie, że cieszy się żywym zainteresowaniem.
Jednocześnie rozumiem twoje podejście, bo udzielam się w podobnej tematyce też jeszcze na jednym forum, i widzę, że często rzeczywiście na forum panuje istny festiwal spamu, który tylko zaśmieca stronę. Tu jednak ludzie wypowiadają się rzeczowo, rozwiązują problemy i dzielą się opiniami. Nikt nie zmusza nikogo do oparcia się na jego doświadczeniach, a tym bardziej nie wrzuca spamu typu "kliknij w ten link bo jest super". Wydaje mi się, że fora są właśnie przeznaczone do rzeczowych dyskusji. A to, że zarysowuje się pewien trend w mojej ocenie ma zupełnie inną przyczynę, niż kryptoreklama.
|
|
Na górę |
|
|
patryk
|
: 2 lis 2014, o 14:12 |
|
|
Przyłączam się do zdania Eltrona. Co jest złego w polecaniu komuś czegoś, z czego samemu się korzysta? Przecież po to są właśnie fora internetowe.
|
|
Na górę |
|
|
aniaspi
|
: 26 paź 2016, o 09:23 |
|
|
Ja już myślę o powrocie do Polski na święta. Dostałam fajną ofertę z Amronet i będę z nich korzystać.
|
|
Na górę |
|
|