|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
piotry
|
: 8 wrz 2015, o 09:00 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Witam . Czy ktoś może orientuje sie tutaj w jaki sposob mogę przesłać jak najkorzystniej 20 tys. funtów do Polski? Chodzi mi tutaj głównie o dobrze przewalutowanie.Sprawdzałem sobie w moim banku i nie jest zbyt korzystne. Wprawdzie przelewy zagraniczne mam tanie ale co z tego jak w porównaniu do kantorów tracę prawie kilkanaście pensów na jednym funcie. Moze znacie jakiś inny sposób?
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
johnyy
|
: 10 wrz 2015, o 10:48 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Tym bardziej nie przelewaj przez pay pal bo tam jeszcze więcej stracisz.Przy takiej sumie proponowałbym przelać przez easysend. Obecnie jest to chyba najtańsza opcja. Szczególnie,że przy większych sumkach są tam darmowe przelewy i jeszcze można negocjować przewalutowanie tak aby było korzystniejsze.
|
|
Na górę |
|
 |
piotry
|
: 11 wrz 2015, o 07:19 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
Dzięki za info. Widzę, że mają jakąś urodzinową ofertę teraz? Wiesz o co z nią chodzi? Czy to jakaś ściema?
|
|
Na górę |
|
 |
johnyy
|
: 15 wrz 2015, o 08:51 |
|
Nowy użytkownik |
 |
|
piotry pisze: > Dzięki za info. Widzę, że mają jakąś urodzinową ofertę teraz? Wiesz o co z > nią chodzi? Czy to jakaś ściema?
Żadna ściema. Po prostu wszystkie przelewy mają do 1 października połowę taniej. Tak więc w sumie warto jest skorzystać bo dzieki temu nadasz kasę za grosze. Jeśli jeszcze nie przelewałeś za ich pomocą pieniędzy to masz tam pierwszy przelew za darmo. Spróbuj i sam ocenisz czy takie rozwiazanie Ci pasuje.
|
|
Na górę |
|
 |
aniaspi
|
: 20 paź 2016, o 09:55 |
|
|
Hej!. Ja teraz dostałam jako klientka info o fajnej akcji Świątecznej. Generalnie to chyba dedykowane dla już zarejestrowanych klientów , ale brzmi ciekawie. Może tym co się teraz rejestrują też dadzą...
|
|
Na górę |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|