|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
: 5 lip 2016, o 21:34 |
|
|
Witam. Mam problem z zaległym rozliczeniem się w Polsce z podatku za granicą. W 2012-tym roku pracowałem w Hull przez krótki okres czasu. Zgubiłem niestety payslip i nie mam żadnego kwitu dokumentującego moją pracę w Anglii. Agencja poprzez którą pracowałem nie chce mi ich wysłać, ponieważ jak twierdzi, to zbyt dawno. Jak mniemam nie tylko agencja, ale też jakaś instytucja państwowa w Anglii musi mieć dokumentację tego kto, gdzie i ile przepracował. Do kogo więc mógłbym się zwrócić w tej sprawie?
|
|
Na górę |
|
 |
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum

11:30 am
|
Góra |
 |
|
Grzegorz Klim
|
: 13 lip 2016, o 08:52 |
|
|
Gość pisze: > Witam. Mam problem z zaległym rozliczeniem się w Polsce z podatku za > granicą. W 2012-tym roku pracowałem w Hull przez krótki okres czasu. > Zgubiłem niestety payslip i nie mam żadnego kwitu dokumentującego moją > pracę w Anglii. Agencja poprzez którą pracowałem nie chce mi ich wysłać, > ponieważ jak twierdzi, to zbyt dawno. Jak mniemam nie tylko agencja, ale > też jakaś instytucja państwowa w Anglii musi mieć dokumentację tego kto, > gdzie i ile przepracował. Do kogo więc mógłbym się zwrócić w tej sprawie?
Musisz odezwać się do biura księgowości która prowadzi tą firmę. Muszą mieć takie dane lub rozliczenie czy też inny rodzaj paska płac.
Z poważaniem Grzegorz Klimczak
|
|
Na górę |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|