|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
oggi
|
: 7 maja 2009, o 23:11 |
|
Nowy użytkownik |
|
|
Wiatm! Mieszkam obecnie w UK.. OD kilku lat mam powazne problemy z nadpotliwoscia.. Moje stopy, rece i miejsca pod pachami sa wiecznie wilgotne.. Nawet po prysznicu zaczynam sie pocic.. zmienialem kosmetyki.. plyny do mycia.. nic sie nie zmienilo.. Nie wiem co mam zrobic z ta doegliwoscia.. Moze znacie panstwo sposob na pozbycie sie tego dyskafortu? Mieszkam w Anglii wiec moze tutaj stasuja jakies zabiegi lub moga mi w jakis sposob pomoc.. Prosze o jakie kolwiek informacie.. Bylbym dozgonnie wdzieczny..
R.L
|
|
Na górę |
|
|
Asystent reklamowy |
Tytuł: Linki sponsorowane:
Napisane: dziś |
Asystent forum
11:30 am
|
Góra |
|
|
pre_Ben
|
: 14 gru 2017, o 14:08 |
|
Początkujący użytkownik |
|
|
Faktycznie istnieją już zabiegi medycyny kosmetycznej, które usuwają problem nadpotliwości. W tym momencie nie pamiętam dokładnej nazwy, ale wiem, ze o tym czytałem. Ja sobie sprawdzisz oferty gabinetów to pewnie w cenniku powinno coś być.
|
|
Na górę |
|
|
grazyna89
|
: 16 cze 2018, o 12:48 |
|
|
Jak chcesz się pozbyć problemu na dobre to najlepszy będzie zabieg laserowy, ja przeszłam zabieg MIRADRY, efekty zdumiewające.
|
|
Na górę |
|
|
pamka
|
: 18 cze 2018, o 14:28 |
|
|
Na czym dokładnie polega ten zabieg i gdzie go robiłaś, jak można wiedzieć?
|
|
Na górę |
|
|
grazyna89
|
: 20 cze 2018, o 14:57 |
|
|
Laser blokuje gruczoły potowe, dzięki temu nie będziesz pocić się tak intensywnie. Ten zabieg jest nieinwazyjny i nic nie boli, ja jestem bardzo zadowolona, przeszłam go w klinice Elite w Warszawie, przeprowadzała do dr Olga Warszawik.
|
|
Na górę |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|